WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bestseller bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.
KETO opskrifter, madplaner, information
Følg @ketoliv og @nicolaivarney på instagram og facebook
Hør Den danske Keto podcast

Alt om keto og sundhed

Kulhydrater er ikke onde, overhovedet, men magien ligger i balancen, og hvis udgangspunktet er godt, kan undtagelser være en god ting. Vores guidelines har taget os til hvor vi er i dag - Hjertekarsygdomme, diabetes og cancer er steget proportionalt med vores indtag af sukker og kemikalier. Let's get back to basics.

Den danske Keto podcast under sundhed i det hele taget, med fokus på LCHF og Keto. Vi påstår ikke at vi ved alt, men vi undersøger tingene med friske øjne, og træffer neutrale vurderinger af fakta.

Det er en podcast om sundhed, vægttab, om LCHF, ketose og Keto. I podcasten får du eksklusivt indhold, dykker ned i komplekse emner og gør dem simple, spiselige og praktiske. Vi tager fat i den nyeste forskning, og giver dig lavpraktiske ting, du kan tage med dig i hverdagen. Du lærer om ketose, LCHF mad, teknikker, periodisk faste, hormoner og ernæring – og så slår vi nogle myter i stykker. Jeg er selv fascineret af de nørdede detaljer..

Find den her ➡️ https://nicolaivarney.dk/danske-keto-podcast/ eller hvor du lytter til dine podcasts

Ketoliv er en sundhedsvirksomhed, der gør sundhed og Keto nemmere. Vi forsøger kun at offentliggøre præcis, enkel og korrekt information om keto, og udvikle funktioner der gør det nemmere og smartere at leve på keto, ved at udvikle tekniske koncepter der sparer tid og penge i hverdagen, og derudover producerer og sælger vi sundhedsprodukter, der styrker og gavner din krop og din hjerne.

Vi betragter keto som en livsstil og ikke en hurtig vægttabskur, og forsøger at være endestationen for alle der er interesseret i keto på dansk.

Ketoliv forsøger at kombinere teknologi med behov og fornuft, og udvikle ting der gør hverdagen nemmere og flytter brugerne tættere på deres mål

Gå til ➡️ www.ketoliv.dk

Hvis du er til sundhed, Keto, hårdt arbejde, optimering, succes, nørderi og balance i livet, så følg med på @nicolaivarney på Instagram, Facebook og her på siden – eller følg @ketolivdk

Var det Keto podcasten du ville gå til?   Så spring videre til Podcasten her ➡️

Artikler

ALLE ARTIKLER OM SUNDHED