WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.

Redderklar

Medstifter og delejer
Læs her hvordan Redderklar startede og om min rolle i projektet

Introduktion

Hvem og hvad er Redderklar?

Redderklar er en online tjeneste, som er e-learning baseret. Den forbereder ansøgere til ambulanceredder uddannelsen på alle parametre igennem selvstudie og intern vidensmiljø, som hjælper og vejleder grupper med den samme drøm.

Redderklar forveksles med ambulance entreprenørernes egne ansøgningsveje, og har en meget høj rate optagelsesrate, for de kunder der har været igennem os.

Projektet er ejet af Søren Rømer og jeg selv, hvoraf Søren er fandt på idéen. Projektet er senere blevet redesignet og videreudviklet sammen med Alexander Varney

Min rolle

Opbygning af projektet

Min rolle i Redderklar har bestået af opbygning af produktudvikling, opbygning af hjemmeside med ønskede funktioner, SEO, video-redigering, photoshop, markedsføring på Facebook, Instagram, Snapchat, Email marketing, og senere automatisering med Active Campaign, dertil support og drift af virksomheden sammen med Søren.

Projektet har nydt en høj autencitet, og har været vores første hjerteblod i en række af opstartsprojekter.

Produktudvikling

Hjemmeside og SoMe

Markedsføring

Automatiseret

En status

Hvordan går det?

Redderklar er i dag fuldt automatiseret fra top- til bottom funnel – Fra markedsføring til salg, content- og emailmarketing ud fra varierende opt-in, lead-scoring med cold-warm-hot princippet, recycling og med flere stops undervejs med mulighed for personlig support.

I dag yder vi kun personlig support og vedligeholder projektet.

Redderklar har passeret en samlet omsætning på en halv million.

+ 500.000,- kr

Anerkendelse i branche

Fuldt automatiseret

Kontakt mig