WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.

Politiparat

Medstifter og delejer
Læs her hvordan Politiparat blev til

Introduktion

Hvad er Politiparat?

Politiparat er en pendang til Redderklar, blot inden for en anden niche – Politiet!

Den er en online tjeneste, som er e-learning baseret, og  forbereder ansøgere til politibetjent uddannelsen på alle parametre igennem selvstudie, samt giver brugerne et intern vidensmiljø at færdes i, hvor det er muligt at få svar på alle de svære spørgsmål.

Vi er med Politiparat gået længere end de fleste forberedelsesmetoder, ved ikke bare at undersøge hvordan man bliver optaget, men gået i dybden med, hvordan man bedst træner den specifikke kvalifikation

Landingpage er udviklet af jeg selv. Produktudvikling er udført af Søren Rømer og jeg selv, imens medlems-side er udviklet af Alexander Varney

Min rolle

Opbygning af projektet

I takt med, at konceptet i forvejen var bekræftet, har min opgave bestået i dukke ned i Politiets optagelsesprøver, opbygge relationer og udforske træningsmetoder, samt tovholder funktion. Dette har jeg gjort i samråd med Søren Rømer.

Vi har arbejdet længe på at udarbejde en passende marketing strategi, og er endnu ikke nået i mål. Vi har automatiseret systemet, og opført automatiseret email marketing som endnu ikke er i mål.

Produktudvikling

Hjemmeside og SoMe

Markedsføring

Automatiseret

En status

Hvordan går det?

Vi er endnu ikke helt nået i mål med den bedste markedsførings strategi for Politiparat, men udvikler fortsat på denne. Politiparat blev lanceret i April 2018, og har omsat for 35.000,- kr.

Dette projekt er begrænset af vores manglende autencitet, idet branchen er yderst censureret, og vi ikke selv arbejder i branchen. Dette problem er vi ved at imødekomme på en ny måde, og venter markant opadgående omsætning i 2019.

+ 35.000,- d.d.

Konstant i udvikling

Automatiseret

Adskillige optagelser

Kontakt mig