Forberedelse til det akutte

Redderklar & Politiparat er forberedelsesportaler til ambulancebehandler og politibetjent uddannelsen, som er en meget eftertragtede uddannelser med mange ansøgere. Konceptet giver kunderne en ekstra fordel, fordi vi har indgående kendskab til, hvad der skal til, for at blive optaget. 

Founder + CMO

Redderklar & Politiparat forbereder ansøgere til ambulanceredder uddannelsen på alle parametre. Vi hjælper kommende ambulancereddere om at blive optaget i f.eks. Falck.

Konceptet er aktuelt over mange brancher, men kun designet til disse to. 

Min historie bag Redderklar & Politiparat

Redderklar & Politiparat lærte mig, at alle de ting vi ønsker os er inden for rækkevidde, hvis vi bare tør tage initiativ og række ud efter dem – længere ud end vores nuværende bekendtskaber. Nøglen ligger i initiativ. 

I mit stabile job som ambulanceredder, blev jeg kontaktet af Søren Rømer, en paramediciner, kollega og fantastisk ven, som jeg på daværende tidspunkt havde intet kendskab til. Jeg havde i forvejen en gratis e-learnings side til mine kollegaer ude at ligge, og det havde Søren spottet. Han kontaktede mig og sagde, at han havde en idé. En idé der, isoleret set, var et koncept i en lille niche, men som kickstartede mit liv som iværksætter. Det skylder jeg Søren alt for, for Søren viste mig, hvad jeg var i stand til, og han lod mig finde nogle områder i mig selv, som jeg ikke vidste at jeg havde. Og i mit forhold med Søren, var det jeg som var den realistiske, og Søren som var stjernekiggeren – og det siger ikke så lidt endda.

Jeg kommer sjældent til noget bare fordi jeg er inviteret – og min mentalitet er, at medmindre jeg har en kritisk rolle ved at være til stede, så dukker jeg ikke op – men Søren viste mig, at man ikke altid kan styre den fulde agenda på forhånd, og at der kan ske mange spændende og uventede ting, når like-mindede hjerner slår hovederne sammen.

Hvad kan Redderklar & Politiparat?

📕
Koncepterne egner sig til uddannelser, hvor de er et meget større ansøgnings-tal end der er optagede. Og det kræver, at uddannelserne som udgangspunkt er eftertragtede. Mange er villige til at betale meget for at “få et forspring”

 🔐
Redderklar giver indgående kendskab til, hvad virksomhederne søger, og skaber et transparent billede af, hvad der skal til, for at blive optaget. Det kan man bruge til at forme sine beslutningsvalg.

🧠
Redderklar og Politiparat indeholder hver især en form for faglig træning. I redderklar, hvor man bliver testet igennem et omtanketest format, trænes dette gennem vores system. Omtanketestene er 90% identiske med dem, man udsættes for under prøverne. Hos politiparat er det grammatik og danskcase skrivning, der trænes, hvor vi har tilkoblet en ekstern dansklærer.

💪
Begge uddannelser stiller store fysiske krav, og det er derfor en stor del af vores koncept. Vi hjælper aspiranterne med at træne op til de specifikke fysiske prøver, og hjælper dem med, hvad de skal kunne, og hvordan de bedst lykkedes med at bestå. 

Hvad er min rolle i Reddeklar & Politiparat?

Min rolle var, at opbygge selve konceptet sammen med Søren Rømer, med særlig fokus på den tekniske del. Den bestod i at opbygge vores hjemmeside, og derudover at få specialdesignet en lukket e-learningside tilbage i 2014, hvor det ikke var så mange plug-and-play løsninger som vi har i dag.

Udover det tekniske, var det her, at jeg lærte marketing fra bunden. Jeg opstøvede alle marketingsbøger jeg kunne finde, og lærte heldigvis, at marketing hænger utrolig godt sammen med produktudvikling, og med at skabe værdi for kunderne. Det var her, at jeg blev særligt fan af content marketing, og at have værdi (ikke penge) som det primære fokus. 

Virkomheden blev dominerende inden for vores felt, og det skabe muligheder for en række andre initiativer, både internt i mit ambulance virke, men også eksternt på andre projekter og virksomheder. 

Mine tekniske kvalifikationer er blevet overtaget af diverse plug-and-play løsninger som shopify, og wordpress
, hvorimod min lyst og mit instinkt til marketing er eksploderet. 

Redderklar og Politiparat lever i bedste velgående, selvom det blev lavet i 2014.