Kærligheden på autopilot

Loveassistant er et proof of market, der hjælper par med at vise sin kærlighed og påskønnelse overfor hinanden, ved at automatisere en række handlinger, der viser tegn på kærlighed. 

Solofounder

Konceptet sender notifikationer ved vigtige datoer, og bestiller automatisk partnerens favoritblomster til levering på fx. bryllupsdag. Udover det, sender konceptet regelmæssige loveactions, der hjælper med at vise kærlighed igennem handling.

Kort introduktion om Loveassistant

Loveassistant prøver at sætte så meget af kærlighed på autopilot, som det er muligt. 

Igennem konceptet menes der, er kærlighed er lige så meget en handling som det er en følelse, og det prøver konceptet at hjælpe med, ved at sende personificerede og relevante sms’er til brugeren, der ikke blot minder om at udføre søde handlinger, men sender en nøje vejledning til, hvad/hvordan/hvornår dette kan udføres.

Udover det, så er systemet lavet sådan, at det minder brugeren om vigtige datoer igennem et 2-vejs sms system, hvor brugeren kan svare “JA” til automatisk at få bestilt blomster, og betale med en automatisk mobilepay overførsel. 

Loveassistant hjælper med at få kærlighed ind i en travl hverdag for par, og særligt par der har børn. 

Det er oprindeligt udviklet til mig selv, men er lagt offentligt ud, da der har vist sig at være et proof of market. Konceptet er gratis. 

Hvad kan Loveassistant?

📱

Sender påmindelser til brugeren på sms 14 dage før vigtige datoer Brugeren kan svare “JA”, hvorefter der bestilles blomster til levering på bryllupsdag eller lignende dato.

❤️

Konceptet sender Loveactions ud til brugeren på sms. Disse loveactions er inddelt i 5 kategorier, ved at research omkring hvad der skal til, for at skabe et succesfuldt forhold. Det er alt fra små beskeder, morgenmad på sengen og store overraskelser. Loveactions er ikke blot en notifikation, men en vejledning. 

Konceptet hjælper også med at lave check-ins ved par, for at sikrer, at eventuelle problemer takles undervejs, og ikke ophobes.