Det første danske Keto koncept

Ketoliv gør det nemt at leve low-carb, og at tabe sig med Keto. I den senere tid har Ketoliv fokuseret væk fra vægttab og ind i sundhed og kognitiv forstærkning.

Solo founder

Jeg har opbygget ALT i Ketoliv selv, lige fra konceptudvikling, design, app udvikling, forfatter, podcaster, markedsføring, kundeservice, osv.

Ketoliv gør hverdagen nemmere for Keto, både inden for vægttab, men særligt inden for sundhed med Keto, som er min oprindelige og primære motivation for at stifte konceptet – Nemlig at leve sundt med en variant af Keto, uden alt besværet.

Kort introduktion om Ketoliv

Ketoliv er et meget individuelt specialiseret værktøj til at lave keto madplaner, hvor brugeren gennem appen kan vælge præcist hvilke fødevarer de ikke ønsker i deres madplan, hvorefter systemet designet en individuelt tilpasset madplan ud fra vægt, alder, aktivitetsniveau og smagsløg

 

Keto går i folkemunde som en mirakelkur til vægttab, og selvom mange i Keto segmentet er der for vægttab, er sundhed min primære årsag. Særligt i forbindelse med kognitiv forstærkning. 

Ketolivs app integrerer fx. med Vigo og Rema1000, sådan at man kan få. leveret alle varer fra sin madplan, og er derfor en end-to-end individuel madplans service. 

Hvad indeholder Ketoliv?

Ketoliv er den eneste danske app der opererer inden for Keto. Appen er baseret på individuelt baserede kostplaner, men tilbyder også generiske madplaner optimeret efter kategorier, fx. børnefamilie, mælkefri og vegetarisk. 

🥗
Ketolivs individuelle madplaner gør det muligt for brugeren at indsatse en række værdier om sig selv, og derefter en række værdier omkring sine madpræferencer. Appen laver herefter en individuelt tilrettelagt madplan der passer på brugerens ligevægtsindsat – med fokus på vægttab med Keto, eller med fokus på optimal ernæring igennem kost.

📕
Jeg har udgivet en bestseller bog om sundheds med Keto, også kaldet Ketoliv. Den stræber efter at være er top-of-the-notch inden for sundheds og ernæring med Keto, og dykker dybt i fx. mitokondrier, kolesterol og oxideret fedtstoffer. Den har ligget top10 hos Dansk supermarked i over et år.

🎙
Sammen med min daværende ansatte Magnus, lavede vi den første podcast om Keto, hvor vi går i dybden med kompliceret emner og gør dem nemme at forstå for lægmand. Podcasten lå featured ved Apple og har dd. en rating på 4,0 ud af 56 anmeldelser ⭐️

Hvad er historien bag Ketoliv?

I mit job som ambulanceredder fik jeg en akut-tur til en 3 årig pige med kramper. Jeg kørte til hende igen og igen, og efter minimum 10 behandlinger af pigen, kørte vi til hende en sidste gang. 

Hun havde en sjælden form for epilepsi, der ikke kunne behandles særlig godt medicinsk. Pigens mor fortalte mig, at de var begyndt på Keto, og at det hjalp på pigens kramper. Og det var sidste gang vi kørte til hende. Det vækkede en interesse i mig, at en tilstand ikke kunne behandles medicinsk, men derimod igennem kosten.

Jeg researchede derfor en masse om Keto, og fandt, at det var en type af kost, der både havde stort potentiale for sundhed og behandling af særligt neurologiske sygdomme, men derudover virkede Keto utrolig godt til vægttab, da man kunne spise relativt normal mad (dog uden kulhydrater), uden at sulte, og stadig opnå et vægttab. Simpelt set, blot ved at spise mad der fylder mere, undertrykker sult og derigennem skaber et naturligt kalorieunderskud, fordi man er tilbøjelig til at spise mindre generelt. Det blev til Ketoliv. 

Resultater (og learnings) so far

Content marketing med over 100.000 månedlige besøgende på www.ketoliv.dk

+1.300 betalende medlemmer uden brug af betalt markedsføring

+800 opskrifter på Ketoliv.dk og Ketolivs app. 100 forskellige madplaner samt individuelle madplaner.

Integration med REMA1000 og Vigo med levering af mad

Udgivet bestseller bogen: Ketoliv –  Grundbog om sundhed og vægttab med Keto, som lå top10 hos Dansk supermarked i over et år.

Etableret functionalfoods med sukkerfri Bone Broth + sukkerfrie proteinbarer (3g kulhydrater per bar), samt flere funktionelle fødevarer, herunder en adaptogen svampeblanding der hjælper med at falde i søvn.

Populær sundheds podcast med mere end +100.000 lytninger. Featured podcast hos Apple i 2 efterfølgende måneder. 

Presse og nyheder om Ketoliv