Akutbehandling i app

Akutappen er den digitale lommebog for ambulancereddere og hospitalspersonale. Appen er dynamisk, og skifter indhold ud fra brugerens kvalifikationer og afdeling

Founder + CMO

Koncept, app-udvikling og marketing

Akutappen tilbyder hurtige quizzer og e-learning i lokale og globale retningslinjer og behandling, samt dynamisk indhold.

Kort introduktion om Akutappen

Akutappen er udviklet ud fra et behov som ambulanceredder, hvor vi i dag er som et hospital på hjul med masser af medikamenter og avancerede behandlingsmetoder. 

Appen er dynamisk i sit indhold, og viser derfor kun nøjagtigt det indhold for brugeren, der er relevant. Brugeren skal derfor ikke lede iblandt hundredevis af instrukser og medikamenter, men finder det nemt og hurtigt. 

Akutappen indeholder også visuelle nationale retningslinjer og e-learning, samt et stærkt og smart quiz-modul.


Appens quizmodulet indeholder næsten alle sundhedsfaglige emner, og tages i hurtige og simple quizzer. Quizmodulet indeholder derudover en stærk feedback struktur, hvor brugere kan lære præcist hvor de halter, og dermed træne op på det. 

Hvad kan Akutappen?

🏥
Akutappen erstatter alle sundhedsfaglige lommebøger, som 90% af alle sundhedsfaglige præhospital- og inhospitalt bruger. 

Den er startet præhospital men har potentiale på alle akutafdelinger

 📲
Der findes mange værktøjer inde for sundhedssektoren, som giver sundhedspersonale den information de har brug for under rolige omgivelser. Men under akutte situationer, er det vigtigt, at informationen kan findes hurtigt og nemt. Det kan akutappen.

🧭
Akutappen indeholder nationale guidelines, e-learning og alle medikamenter i et need-to-know og nice-to-know setup. 


Akutappens quiz-modul er gennemførende i det meste sundhedsfaglige pensum, tages i en simple 10-spørgsmål struktur, hvor der bagefter er stærkt rapporteringsmodul, der viser brugeren hvad de bør træne.

Hvad er min rolle i Akutappen?

Jeg har tidligere lavet et lignende web-baseret koncept kaldet www.ambulancevejen.dk, som viste sig som et solidt proof of concept – dog i en væsentlig begrænset niche. Dette koncept er taget videre i Akutappen. 

I ambulancevejen har jeg opbygget en stor e-learnings side, der har mønstret alt hvad ambulancereddere har brug for. I akutappen har jeg designet og opbygget en ionic app, sammen med mit udviklerteam i Indien (Red Symbol Technologies). 

Jeg har taget meget fagligt med fra ambulancevejen.dk og mit arbejde, men den faglige diregent for projektet Akutappen er min cofounder Niclas Ryberg-Hansen.

Min rolle er derfor teknisk udvikling og design, konceptudvikling, UX som generalist, og marketing som specialist, herunder email automation og opbygning af social profil samt identitet.