WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.

Ketoliv

Stifter og ejer
Læs om Ketoliv og konceptet 

Introduktion

Hvad er Ketoliv?

Sukker og kulhydrater har overtaget alle aspekter af mad, og fedme og diabetes er kun et endnu større samfundsmæssigt og personligt problem. Ketoliv gør op med den forældede fysiologi om “kalorier ind / kalorier ud”, og har i stedet fokus på på insulinbalance, hormoner, rigtig sund mad og sunde fedtstoffer.

Ketoliv begrænser sig inden for nichen Low Carb High Fat, LCHF og ketodiæt. Ketoliv er udviklet af jeg selv, baseret på en hypotese om et opadgående markede.

Ketoliv indeholder madretter som begår sig under ketodiæten, og tilbyder teoretisk vejledning og opskrifter, samt struktureret vægttabsforløb og muligheden for at opbygge en madplan ud fra retterne på Ketoliv.

Det er vigtigt at det gratis tilbud på Ketoliv er utrolig godt, for at udbrede kendskaben til keto.

I madplanlæggeren er det muligt at generere en indkøbsliste samt et ernæringsindhold for dagen og ugen. Funktionerne gør det nemmere for brugere at leve på ketodiæt, at tabe sig med ketodiæt og at planlægge madplaner og lave indkøbslister automatisk.

Min rolle

Opbygning af projektet

Min rolle i Ketoliv består i at skabe madretter, der er lækre, sunde og lever op til kriterierne for en ketodiæt. Derudover at læse alt om ketose, ketodiæt, teorien og praksissen bag. Jeg designer retterne på Ketoliv så de fremstår lækre, på en nem og struktureret måde, og forsøger ligeså at informere brugere om det tildels komplekse emne, som ketodiæten kan være – og formidle dette på en nem måde, som er forståelig for alle.

Jeg har forsøgt at producere gode madvideoer til brug i markedsføring, bl.a. i samråd med min kollega, som har udført et fantastisk arbejde med dette. Jeg har dog selv overtaget den fremadrettede udvikling af Ketoliv.

Jeg arbejder fortsat på at finde problemstillinger for mine kernebrugere, og udvikle løsningsforslag hertil, teste disse hurtigt og genproducere funktioner der viser succes.

Produktudvikling

Hjemmeside og SoMe

Markedsføring

Under udvikling

En status

Hvordan går det?

Ketoliv er stadig under udvikling, hvor nye madretter produceres, teori udarbejdes på en endnu mere forståelige måder, og nye funktioner udvikles og testes.

Ketoliv har endnu ikke forsøgt at monetize tilstrækkeligt, da jeg afventer nogle essentielle funktioner som f.eks, madplanlægger, automatisk indkøbsliste og automatisk næringsudregner

Gratis viden og kendskab

Direkte kontakt til brugere

Unikke funktioner

Stigende aktivitet

Kontakt mig