WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.

Om mine virksomheder

Mine virksomheder tager afsæt i 4 kerneværdier:

Alle gode ting tager afsæt i værdi. Min filosofi er, at skabe produkter og idéer der skaber værdi, enten for mig selv, andre eller begge. Penge er derfor ikke det primære fokus, men et udtryk for værdi, og det betyder, at det meste jeg producerer er gratis. Jeg arbejder ud fra et perspektiv omkring at “værdi kommer før penge, og når vi skaber værdi, kommer pengene af sig selv”

Den holder nok ikke helt, men med et teknologisk og skalerbart produkt, så mener jeg den gør.

“To put your money where your mouth is”. For at kunne skabe, skal man være en del af ændringen. Jeg ved ikke alt, men jeg er villig til at lære, og forsøger at sætte nogle præmisser op, så jeg har lige så meget på spil, som alle andre. Det gør, at jeg står det samme sted, som dem jeg tjener, og løser i virkeligheden problemerne for mig selv.

Alt for mange rådgiver andre i ting de ikke har den fjerneste forstand på, fordi de betragter det udefra. For mig er det derfor vigtigt, at have skin in the game i det jeg laver. Det indebærer at sætte mig fuldt ud ind i tingene, selvom det tager lang tid, men derudover at drage mine egne konklusioner, uanset hvad andre autoriteter siger.

Det betyder ikke at jeg ikke værdsætter uddannelse – Jeg elsker uddannelse og læser en nonfiktions bog om måneden, fra top personer med erfaring inden for feltet. Jeg synes, at alt for mange planlægger, lærer og snakker – og meget få handler. De største læringsøjeblikke jeg har haft, har jeg fået igennem trial-and-error. Så jeg vil gerne snakke mindre og handle mere. I dag er det muligt at lære direkte fra dem, som har gjort de ting du ønsker at gøre. Og det betyder meget mere, end at have et diplom i hånden. Ikke nødvendigvis i arbejdslivet, men som selvstændig, er læring og handling det der betyder mest.

“People fail to realize that the principal thing you can learn from a professor is how to be a professor.”

I stedet for at vælge de ting der er behagelige og rare i nuet, forsøger jeg bevidst at jagte de ting, der er ubehagelige, kedelige eller udfordrende. Det er oftest netop de ting, som ingen andre gider eller tør, og det er, hvis du spørger mig, dér guldet ligger.

Den hurtigste og nemmeste vej udvikler dig ikke nær så meget, som den lange og hårde. Det er for mig ikke slutproduktet der har den højeste værdi, men den person du bliver på vejen derhen. Gode idéer kommer og går, men det er evnen til at nå derhen, som gør forskellen.