WordPress Theme built by Shufflehound. Velkommen. Mit navn er Nicolai Varney. Jeg er stifter og CEO af Ketoliv, vært på Den danske Keto podcast, forfatter af bogen Ketoliv. Derudover kører jeg ambulance og er familiefar.

Ambulancevejen

Solostifter og ejer
Læs her hvordan jeg startede Ambulancevejen og om min motivation

Introduktion

Hvad er Ambulancevejen?

Ambulancevejen er en e-learning platform for ambulancereddere. Siden er opbygget som e-learning, og er quiz-baseret. Samtligt pensum, som ambulancereddere skal igennem i sin uddannelse, kan øves og terpes på Ambulancevejen. Jeg har opbygge siden i konkurrencepræget miljø baseret på quizzer. Jeg har gjort det muligt at opnå niveauer, optjene points og konkurrere om at være i top10 på siden.

Da spørgsmål er inddelt i kategori, er det muligt nemt at se sine svagheder, og dermed træne disse

Projektet opstod i forbindelse med min arbejdsgivers etablering af en e-learning platform, hvor min mulige involvering ikke levede op til mine forventninger, og jeg besluttede efterfølgende at opbygge en e-learning platform, der var quiz-baseret, let tilgængelig og som gav hurtig og brugbar feedback.

Mange har brugt Ambulancevejen til at træne til specifikke kurser, f.eks. Ambulancebehandler-uddannelse samt PHTLS certificering, og gennemført disse til perfektion.

Min rolle

Opbygning af projektet

Siden gør det muligt at træne specifikt til bestemte stopprøver på uddannelsen, og træner derfor ikke bare generel teori, men til noget helt specifikt. Hele pensum er opbygget i quizzer (hvilket tog ca. 100 års intensivt kontorarbejde), og består af knapt 13.000 spørgsmål. Alle quizzer er inddelt i kategori, og bidrager til en brugers samlede score, samt en specifik score inddelt i kategorier.

Jeg har udarbejdet automatiseret email marketing for Ambulancevejen, med adskillige flowcharts, varierende opt-ins og varierende content ud fra dette. Jeg har desuden kombineret siden med en webshop, der leverer relevante materialer til brugere, der i forvejen befinder sig på siden.

Produktudvikling

Unikke funktioner

Markedsføring

Automatiseret

En status

Hvordan går det?

Ambulancevejen passer sig selv helt igennem, hvor den abonnementsbaseret e-learning er fuldt automatiseret fra start til slut. Webshoppen, som indebærer varerbestilling samt afsendelse af varer i ny og næ, udføres manuelt. Hjemmesiden har en stor værdi, og vil være funktionel så længe pensum er tilsvarende.

Ambulancevejen generer imellem 60.000.- og 80.000,- årligt, hvor 85% af dette stammer fra den abonnementsbaseret e-learning

Jeg arbejder på at viderudvikle projektet med kursus-afholdelse i mange emner

60-80.000,- årligt

Stor værdi for brugeren

Fuldt automatiseret

Fantastisk feedback

Kontakt mig